У мене є деякі проблеми в житті. З дружиною розлучилися по перше по друге наша дитина залишилася з нею. Я тепер переїхав в інше місто по роботі. І тепер у зв'язку з цим відчуваю себе досить панічно. Це величезний стрес для мене. 24 години на добу відчуваю психологічні розлади. Зараз вже прийняв рішення звернутися за допомогою до психолога. Мені найзручніше консультуватися онлайн. Скільки коштує прийом психолога в онлайн?
Свернуть чат
Чат
|

Скільки коштує онлайн консультація психолога?
Автор темы
ildus900
, 12 мая 2023 15:29
Отправлено 12 мая 2023 - 18:48

Воно того не варте. Не коштує стільки та консультація, скільки за неї хотять. В мене ще більші проблеми, але поговорити можна з будь-якою людиною з таким же успіхом за чаєм. Краще всього займіться фізичними вправами або роботою.
Сообщение отредактировал DENIS_7: 12 мая 2023 - 18:50
Отправлено 15 мая 2023 - 09:18

Так, ситуація у вас непроста. В такому стані не тільки отримувати задоволення від життя важко, але і просто виживати нестерпно. Без кваліфікованої допомоги психолога тут навряд чи вдасться обійтися. А отримати таку онлайн можна, для цього вам потрібно зробити відповідний запит в будь-якому доступному пошуковику Інтернету. Там вам дадуть координати клініки психологічної допомоги і нададуть прейскурант цін.
Отправлено 15 мая 2023 - 09:27

Якщо бути чесною, я ще жодного разу у своєму житті не зверталася до психолога, якось не було приводів. Але зараз існує багато психологічних центрів, де працюють психологи, психотерапевти, які консультують пацієнтів з самих різних питань. Можливо, вам треба відвідати спеціаліста в одному з таких центрів.
Сообщение отредактировал Kashka: 16 мая 2023 - 14:44
Отправлено 15 мая 2023 - 10:04

Сьогодні, в пору всесильного Інтернету, отримати допомогу досвідченого практикуючого психолога-завдання цілком реальне. У мене була схожа ситуація, з якою самостійно впоратися мені не вдалося, не допомогли і поради друзів. І тоді я знайшов цей сайт в Інтернеті http://umf.org.ua/in...tacja-psihologa / все закінчилося дуже сприятливо. Стрес допоміг подолати серією консультацій один з психологів центру. Співпрацею я залишився задоволений, життя увійшло в звичне русло.
Отправлено 16 мая 2023 - 14:51

Звичайно, розлучення - це великий стрес, пережити його досить важко навіть людині, яка по настрою є оптимістом. То ж ідея звернутися до центру психологічної допомоги є правильним рішенням. Зараз і життя таке, що кожного майже дня ми перебуваємо у стресовій ситуації. Підказали мені знайомі психологічний центр Перетворення, ціна на послуги психолога онлайн у центрі залежить від того, якого типу вам потрібна консультація. Для початку можна зателефонувати і замовити первинну 55-хвилинну консультацію.
Отправлено 16 мая 2023 - 18:11

Якщо довго не можете оговтатись після розлучення, то треба обов'язково відвідати психолога. Адже такий стан, як у вас на протязі тривалого часу може призвести до неприємних наслідків. Тим паче, що зараз можливі консультації психологів онлайн по скайпу, з одного боку вважається, що краще спілкування тет-а-тет, але первинну консультацію можна провести і онлайн. А далі по обставинам.
Отправлено 16 мая 2023 - 20:26

У розлученні чесно кажучи мені не шкода батьків, шкода за дітей. Діти страждають від вашої ось нелюбові і все таке . Напевно, це буде звучати грубо, непотрібно забувати свою дитину, а постійно відвідувати, брати участь у її вихованні. Багато кидають, але не можна так робити. А психолога можна знайти в пошуку Гугла. Удачі вам і всього найкращого !
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных