Привіт всім! У моїй сім'ї трапилась біда, помер дідусь, він багато років хворів. Ми з мамою шукаємо ритуальну службу в Києві, яка повністю займається організацією поховання у Києві. Порадьте надійну ритуальну службу, з не дуже високими цінами за їх послуги.
Свернуть чат
Чат
|

Отправлено 14 марта 2023 - 02:22

Ритуальні послуги можуть бути дуже важливими в часи скорботи та траурі. Я б радив звернутися до ритуальної служби "ПП Прядко" в Києві, яка пропонує повний спектр ритуальних послуг у Києві https://www.prjadko....ni-poslugi.html по оптимальним цінам.
Вони мають досвід у проведенні різних типів похоронних церемоній, включаючи християнські, єврейські, мусульманські та інші. Крім того, вони можуть допомогти у вирішенні різних організаційних питань, пов'язаних з похороном, таких як вибір поховального місця, виготовлення таблички, організація квітів, керування транспортом і т.д.
Зв'язок з "ПП Прядко" можна здійснити за допомогою телефону або електронної пошти, і вони працюють цілодобово, щоб забезпечити максимальну підтримку у складну мить. Я б рекомендував звернутися до "ПП Прядко" для отримання повного спектру ритуальних послуг в Києві.
Вони мають досвід у проведенні різних типів похоронних церемоній, включаючи християнські, єврейські, мусульманські та інші. Крім того, вони можуть допомогти у вирішенні різних організаційних питань, пов'язаних з похороном, таких як вибір поховального місця, виготовлення таблички, організація квітів, керування транспортом і т.д.
Зв'язок з "ПП Прядко" можна здійснити за допомогою телефону або електронної пошти, і вони працюють цілодобово, щоб забезпечити максимальну підтримку у складну мить. Я б рекомендував звернутися до "ПП Прядко" для отримання повного спектру ритуальних послуг в Києві.

Сообщение отредактировал Иван Топчиев: 14 марта 2023 - 02:22
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных